Marketinške strategije

Po pravi poti in z jasnimi koraki do cilja.

Marketinška strategija in marketinški načrt sta ključna za doseganje poslovnih ciljev in temeljita na podrobnem raziskovanju in jasnih informacijah.

Skupaj z vami bomo podali odgovore na strateška vprašanja; na kateri segment se boste osredotočili, kdo je vaša primarna in sekundarna ciljna skupina, v katere prodajne kanale boste usmerili svoje napore, kakšen je vaš optimalni portfelj produktov za izbrani trg, kako se boste na trgu pozicionirali in kakšna naj bo identiteta vaše blagovne znamke, na trgu, ki ste ga izbrali. 

Iz marketinške strategije bomo izpeljali kratkoročni marketinški načrt, ki podrobno opredeljuje način in pot do doseganja strateških izvoznih ciljev. Upoštevali bomo časovne roke, potrebne resurse in predvideli naše možnosti prilagoditve na spremembe in pretrese na trgu, ki so postali naša stalnica. 

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Strokovnjakinja za marketinške strategije
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani) sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

Back to top