Izobraževanja z Matejo Milost

Z znanjem do zadovoljnih strank in večje prodaje

Na podlagi več kot 27 letnega dela z domačimi in tujimi podjetji ter akademskih izkušenj sem pripravila izobraževalni program USPEŠEN.SI, ki gradi poslovno in prodajno odličnost v številnih slovenskih podjetjih. 

USPEŠEN.SI je celovit in preizkušen sistem znanj za dvig ključnih kompetenc zaposlenih, ki so potrebne, da podjetja povečajo svojo tržno učinkovitost in dosežejo poslovno odličnost. Program je sestavljen iz štirih samostojnih modulov, ki se medsebojno povezujejo in skupaj tvorijo vsebinsko zaokroženo celoto.

Celovita šola trženja in prodaje

Celovita šola trženja in prodaje

Predstavlja modularno oblikovan program interaktivnih delavnic, ki zajemajo vsa ključna znanja s področja trženja in prodaje. Program temelji na uporabi praktičnih tehnik in orodij ter vključuje vse nivoje zaposlenih. Gre za preizkušen koncept, ki deluje! Do danes nam je zaupalo že več kot 350 podjetij in prek 1200 udeležencev.

Učinkovito komuniciranje

Učinkovito komuniciranje

Učinkovita, jasna in konsistentna komunikacija je temelj dobrih medosebnih in poslovnih odnosov ter pogoj plodnega sodelovanja. Naučimo se učinkovito izražati in oblikovati razumljiva sporočila, tako ustno, kot pisno in spoznajmo, kako uporabljati neverbalna sporočila in govorico telesa, ki daleč presega uporabo besed. Ni dobrega posla brez učinkovitih pogajanj, zato osvojimo tudi veščine dobrega pogajalca, ki z argumenti in karizmo zmaguje in ohranja odlične odnose s svojimi strankami.

Vsi prodajamo

Vsi prodajamo

Vsi prodajamo« je ciljno usmerjen program, na katerem gradimo zavedanje, da so zadovoljni in navdušeni kupci edino zagotovilo dolgoročnega obstoja in uspeha podjetja na trgu. Spoznajmo, kaj vse in kdo vse vpliva na ustvarjanje zadovoljstva naših kupcev in pokažimo, kako s pravim načinom dela, razmišljanja, vedenja in komuniciranja vseh zaposlenih vplivamo na večje zadovoljstvo strank in boljše poslovne rezultate.

Osebnost je ključ do uspeha

Osebnost je ključ do uspeha

Naša osebnost, bolj kot znanje in obvladovanje razih veščin in tehnik, vpliva na
to, kako uspešni bomo v poslu in življenju nasploh. Uspeh na osebnem in
poslovnem področju sloni na naši odločitvi, da za svoje življenje prevzamemo
polno odgovornost, odvržemo vlogo žrtve, stopimo iz cone udobja in si
postavimo dovolj visoke cilje, ki jih s pogumom in vztrajnostjo tudi dosežemo. »Osebnost je ključ do uspeha« je program, kjer se bomo naučili odkriti in razviti svoje osebne potenciale in svoje poslanstvo, pogledali si bomo korake na poti do karierne odličnosti in osvojili načine za doseganje osebnega zadovoljstva, kljub nestabilnim razmeram, v katerih živimo. 

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Strokovnjakinja za marketinške strategije
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani) sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

Back to top