Podjetje

Skupaj na nove trge

V Fimagu se že 27 let ukvarjamo s celovitim izvoznim svetovanjem domačim in tujim naročnikom, ki možnosti za okrepitev svojega razvojnega potenciala iščejo na ciljnih izvoznih trgih. Smo izkušeni svetovalci, ki podjetjem pomagamo pri izboru in analizi trgov, pri postavitvi učinkovite marketinške strategije, izvajamo aktivnosti promocije in za vas poiščemo prave in zanesljive poslovne partnerje. Ustvarjamo poslovne priložnosti in povezujemo podjetja iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške, Srbije ...

Podjetje

V Fimagu smo specializirani za italijansko tržišče, kjer smo razvili odlične poslovne povezave in dolgoletna partnerstva s številnimi podjetji, sektorskimi združenji in podpornimi institucijami. Smo tudi pooblaščeni predstavniki največje italijanske organizacije trgovskih zastopnikov Agent 321 za območje Slovenije in republik bivše Jugoslavije.

V 27+ letih smo pomagali 500+ domačim in tujim strankam. Sodelovali smo 25+ mednarodnih in čezmejnih projektih, za katere smo samo v zadnjih letih izdelali 50+ tržnih raziskav in študij izvedljivosti.

Podjetjem zagotavljamo celovito in konkretno pomoč, ki daje jasne in merljive rezultate!  

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Strokovnjakinja za marketinške strategije
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani) sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

Back to top