Raziskave trga

S konkretnimi informacijami do pravih poslovnih odločitev.

Ukvarjamo se z vašo poslovno radovednostjo in za vas raziskujemo področja, ki so pomembna za sprejemanje pravih poslovnih odločitev.

Ocena potencialnega povpraševanja

Ocena potencialnega povpraševanja

Za vas bomo opravili analizo potencialnega povpraševanja po vašem izdelku ali storitvi in vam podali oceno velikosti trga, ki predstavlja vaš prodajni potencial.

Opozorili vas bomo na morebitne zakonske in tehnične omejitve in zahteve trga, ki terjajo prilagoditve. Prav tako bomo na izbranem trgu raziskali navade kupcev in trende, da bomo lahko skupaj oblikovali ciljno strategijo pozicioniranja. 

Analiza konkurence in cen

Analiza konkurence in cen

Na trgu, na katerega vstopate, ste eden od ponudnikov, ki tekmujejo za isti »kos pogače«. Pomembno je, da poznate, kdo so vaši tekmeci, kaj ponujajo, po kakšnih cenah, kako se oglašujejo….Tako boste lažje oblikovali svojo diferenciacijsko strategijo, ki vas loči od konkurence in daje kupcu razlog, da se odloči prav za vas.

Iskanje ustreznih prodajnih poti

Iskanje ustreznih prodajnih poti

Poznavanje prodajnih poti in sistema distribucije vašega izdelka v izbrani državi je pogoj za izbor pravih poslovnih partnerjev in načrtovanje zmagovalne izvozne strategije. Za vas bomo raziskali prodajne in distribucijske poti in skupaj bomo opredelili najprimernejši način pokrivanja izbranega ciljnega trga. 

2 7 +

Let izkušenj

1 5 0 0 +

Zaključenih projektov

5 0 0 +

Zadovoljnih strank

2 5 +

Mednarodnih projektov

Iščete poslovno priložnost na tujih trgih?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo začrtali korake do vašega izvoznega uspeha.

+386 (0)41 331 663 Povpraševanje
Strokovnjakinja za marketinške strategije
Strokovnjakinja za marketinške strategije in prodajo ter predavateljica na Poslovno-tehniški fakulteti Univerze v Novi Gorici

Znanje in izkušnje, ki navdušujejo in motivirajo

Mateja je tržnik po stroki in po duši. Je komunikativna, nasmejana in intuitivna. Zna prisluhniti, se vživeti in lojalno sodelovati. Odlikuje jo znanje, natančnost in praktični pristop, zato ji je do danes zaupalo že več kot 500 domačih in tujih naročnikov. Zadovoljstvo stranke je njeno osnovno vodilo. Mateja je svetovalka in predavateljica, ki vedno znova navdušuje in motivira….

PREBERI VEČ

»Širitev na tuje trge ni le poslovna priložnost, temveč razvojna nujnost in investicija v dolgoročni obstoj in poslovni uspeh vašega podjetja«.

 

direktorica Mateja Milost

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani) sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing (spletna stran).

Back to top